Kutatószolgálat

A Magyar Nemzeti Levéltár Győr-Moson-Sopron Megye Győri Levéltára kutatószolgálata  Győrben a Liszt Ferenc út 13. szám, Mosonmagyaróváron a Városház utca 4. szám alatt működik.    

A kutatóterem nyitva tartása Győrben:

Hétfő, Szerda, Csütörtök 08:00-16:00 óra

Péntek 08:-13:00 óra

A kutatóterem nyitva tartása Mosonmagyaróváron:

Hétfő 08:00 -16:00 óra

Szerda: 08:00 -16:00 óra

Intézményünk győri központjában 2015 márciusától lehetőséget biztosítunk a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltárának tulajdonában álló digitalizált anyakönyvek online kutatására. Mivel a kutatóteremben csak egy számítógépet tudunk az érdeklődők rendelkezésére bocsátani, a szolgáltatás igénybe vétele előtt célszerű személyesen, vagy telefonon (06-96/312-424) a kutatószolgálat vezetőjénél bejelentkezni. 

A kutatószolgálati csoport tevékenységét Győrben Áldozó István főlevéltáros koordinálja, Mosonmagyaróvári Fióklevéltárunkban Beregszászi Balázs fogadja a látogatókat. Intézményünkben bárki díjmentesen végezhet kutatást, aki kötelezi magát a kutatási szabályzat betartására, illetve olyan anyagot kíván tanulmányozni, amely nem esik korlátozás alá. A levéltárban két darab mikrofilm leolvasó és egy számítógép áll a kutatók rendelkezésére. Fénymásolatokat