Jogi nyilatkozat

A modenai dokumentumok eredeti példányát a Modenai Állami Levéltár (ASMo) őrzi, amely intézmény hozzájárult a dokumentumok digitális változatának az mnl.gov.hu honlapon történő megjelenítéséhez.

A jelen virtuális kiállítás modenai dokumentumokat illető része a Magyar Nemzeti Levéltárnak és a Modenai Állami Levéltárnak a 2021. évi megállapodásán és az ASMo 555A/2022-es protokoll számon alapszik.

A képfájlok letöltése nem engedélyezett. A képek letöltése, illetve publikációban történő felhasználása esetén fel kell venni a kapcsolatot a Modenai Állami Levéltárral a következő linken elérhető nyomtatvány kitöltésével:

https://www.asmo.beniculturali.it/servizi-al-pubblico/pubblicazione-e-concessione-duso-di-immagini

és visszaküldésével az alábbi címre:

as-mo@beniculturali.it

 

A mantovai dokumentumok eredeti példányát a Mantovai Állami Levéltár (ASMn) őrzi, amely intézmény hozzájárult azok digitális változatának az mnl.gov.hu honlapon történő megjelenítéséhez.

A jelen virtuális kiállítás mantovai dokumentumokat illető része a Magyar Nemzeti Levéltárnak és a Mantovai Állami Levéltárnak a 2022. évben kötött megállapodásán és az ASMn 600/2022-es protokoll számon alapszik.

A képfájlok letöltése nem engedélyezett. A képek letöltése, illetve publikációban történő felhasználása esetén fel kell venni a kapcsolatot a Mantovai Állami Levéltárral a következő címen: as-mn@beniculturali.it

 

A milánói dokumentumok egy részének eredeti példányát a Milánói Állami Levéltár (ASMi) őrzi, amely intézmény hozzájárult a dokumentumok digitális változatának az mnl.gov.hu honlapon történő megjelenítéséhez.

A jelen virtuális kiállítás milánói dokumentumokat illető része a Magyar Nemzeti Levéltárnak és a Milánói Állami Levéltárnak a 2020. évi megállapodásán illetve az ASMi 828/2022-es protokoll számon alapszik.

A képfájlok letöltése nem engedélyezett. A képek letöltése, illetve publikációban történő felhasználása esetén fel kell venni a kapcsolatot a Milánói Állami Levéltárral a következő linken elérhető nyomtatvány kitöltésével:

https://www.archiviodistatomilano.beniculturali.it/getFile.php?id=1964

és visszaküldésével az alábbi címre:

as-mi@beniculturali.it

 

A milánói dokumentumok egy részének eredeti példányát az Ambrosiana Könyvtár (BAMi) őrzi, amely intézmény hozzájárult azok digitális változatának az mnl.gov.hu honlapon történő megjelenítéséhez.

A jelen virtuális kiállítás milánói dokumentumokat illető része a Magyar Nemzeti Levéltárnak és az Ambrosiana Könyvtárnak a 2021. évi megállapodásán alapszik.

A képfájlok letöltése nem engedélyezett. A képek letöltése, illetve publikációban történő felhasználása esetén fel kell venni a kapcsolatot az Ambrosiana Könyvtárral a következő linken található nyomtatvány kitöltésével: https://www.ambrosiana.it/en/discover/image-requests/

PDF icon jogi_nyilatkozat_magyar.pdf