Ügyfélszolgálat

TISZTELT ÜGYFELEINK!

 

Az állampolgárok a levéltár felé megkeresést elektronikus úton indíthatnak a Személyre Szabott Ügyintézési Felületen (https://szuf.magyarorszag.hu), az Elektronikus Levéltári Portálon (https://www.eleveltar.hu), a Kormányablakokban, postai úton az itt elérhető űrlapokon (https://mnl.gov.hu/urlapok), vagy személyesen a levéltár ügyfélszolgálatán. Az ügyfelek részéről telefonon és e-mailen keresztül csak tájékoztatás kérhető.

 

Ügyfélszolgálatunkat

hétfőtől csütörtökig 8-1530-ig

pénteken 8-1200-ig

kereshetik fel személyesen.

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 4.

Ügyfélszolgálatos munkatársaink:

Hartai-Benda Erika

Barna Melinda

 

A Levéltár ügyfélszolgálati tevékenysége során követett adatkezelési gyakorlatára, a kezelésébe került személyes adatok védelme érdekében megtett intézkedéseire és az érintettek jogorvoslati lehetőségeire vonatkozó adatvédelmi tájékoztató a csatolt állományban megtekinthető:  http://mnl.gov.hu/ugyfelszolgalat_adatkezelesi_tajekoztato.

Az illetékekről szóló 1990. évi XCIII. törvény alapján 2021. január 1-től a levéltárban őrzött irat alapján kiállított tényt, körülményt igazoló irat kiadása iránt indított eljárásért, a levéltár által készített hitelesített másolat elkészítéséért illetékfizetési kötelezettség nem áll fent.

 

Az ügyfélszolgálat e-mail címe: szszbvl@mnl.gov.hu

 

Az ügyfélszolgálat telefonszáma: +36 42 414 313

 

További tájékoztatást az MNL Ügyfélszolgálat menüben találhatnak: https://mnl.gov.hu/altalanos_tajekoztatas.