Rajzpályázat

2018.03.19.
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára pályázatot hirdet általános iskolás diákoknak.

A feladat egy olyan rajz elkészítése, amely az 1848–49-es forradalom és szabadságharc témaköréhez kapcsolódik. A rajzok csak hagyományos technikával, digitális eszközök használata nélkül készíthetőek.

Érdeklődni Nagy Dóra főlevéltárosnál a levéltár telefonszámán (06–42–414–313) vagy az szszbml@mnl.gov.hu e-mail címen lehet.

A pályamunkákat 2018. június 1-ig személyesen vagy postai úton kérjük eljuttatni a Magyar Nemzeti Levéltár Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Levéltára címére (4400 Nyíregyháza, Széchenyi utca 4.) és elektronikus úton az szszbml@mnl.gov.hu e-mail címre. A megküldött munkákat honlapunkon is közzétesszük.

A pályamunkákon kérjük feltüntetni a pályázó nevét és elérhetőségét (levelezési cím, e-mail, telefon), az iskola, osztály és felkészítő tanár nevét.

A pályamunkák értékelése és az ünnepélyes díjkiosztás a Múzeumok éjszakájához kapcsolódó levéltári délutánon lesz június 23-án.

Utolsó frissítés:

2018.03.19.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges