Hetedíziglen kvízjáték 2023 – összefoglaló

2023.02.16.
Gyerekeknek szóló kvízjátékunkat 2022 novemberében indítottuk el az MNL Hetedíziglen projektjének keretében, és népszerű kezdeményezésünket idén is folytattuk. Január hónapban három fordulón keresztül tettünk fel családkutatással kapcsolatos kérdések, továbbá februárban egy negyedik, ráadásfordulót is rendeztünk.

Minden héten gazdára talált kettő darab Hetedíziglen könyvcsomag és a fődíj, egy McDonald’s utalvány.  A kérdések között volt egyszerűbb feleletválasztós is, de egy 19. századi végrendelet és egy 19. századi adóösszeírás szövegében is keresgélniük kellett a játszani vágyóknak. A ráadás fordulónkban feltett kérdés helyes válasza pedig egy ismert filmrészletben rejtőzött. A négy forduló során több, mint 70 megfejtés érkezett be.

A Hetedíziglen kvízjátékunk 2023. február 13-án zárult le. Játékunkat idén is a Nyíregyházi McDonald’s (Nyíregyháza, Zrínyi Ilona u. 4-6.) és a Szolex Kft. támogatta.

Hetedíziglen kvízjátékunk 2023. évi nyertesei:

Első forduló

Hetedíziglen könyvcsomagot nyertek: Becze László és Sallai István

Fődíj: Urbán Ágnes Dorottya

Második forduló

Hetedíziglen könyvcsomagot nyertek: Fejes Lujza Szofi és Kocsis Emília Lilla

Fődíj: Balogh-Stréger Nándor

Harmadik forduló

Hetedíziglen könyvcsomagot nyertek: Mizser Lilla Ágnes és Zloczky-Tóth Alma

Fődíj: Bodnár Bianka

Negyedik forduló

Hetedíziglen könyvcsomagot nyertek: Babidorics Anna és Sperlágh Eszter Fődíj: Árvai Liliána

Minden nyertesünknek ezúton is szeretettel gratulálunk!

Jó hírünk van a kvízkedvelőknek! Február 1-jén újabb izgalmas kvízjáték vette kezdetét, ami a Petőfi 200 – az élő költő programsorozatunkhoz kapcsolódik. Részletek az alábbi linken: Petőfi 200 – Kvíz

Tartsatok velünk 2023-ban is! Kövessetek minket a Facebookon és az Instagramon, látogassatok el a honlapunkra, illetve iratkozattok fel YouTube csatornánkra!

 

Utolsó frissítés:

2023.05.27.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges