Vendégszoba

 

Az MNL Zala Vármegyei Levéltárának a kutatói és ügyfelei, a közgyűjtemények szakemberei, valamint Zalaegerszeg város kulturális intézményeinek vendégei számára - Alapító Okirata szerint - vendégszobát működtet. A levéltár vendégszobája a Zalaegerszeg, Széchenyi tér 5. sz. alatti, 18. századi műemlék épület, az ún. "kvártélyház" (vagy régi vármegyeház) földszintjén található. (Megközelítés)

Az udvar felől megközelíthető, összesen öt vendég elhelyezésére alkalmas vendégszobához egy kétszemélyes és egy háromszemélyes hálószoba, valamint közös társalgó, fürdőszoba és konyha-étkező tartozik. A konyhát hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel és elektromos főzőlappal szereltük fel, így a főzési lehetőség is biztosított.

 

Szobafoglalás

A vendégszobát előzetesen - legalább egy héttel a tervezett érkezés előtt - lehet igényelni és lefoglalni személyesen, telefonon, faxon vagy e-mail-ben az alábbi címen:

Magyar Nemzeti Levéltár Zala Vármegyei Levéltára
Zalaegerszeg, Széchenyi tér 3.
Tel: +36 92 510 030, +36 92 598 956, +36 92 598 957
Fax: +36 92 510 029
zvl@mnl.gov.hu
Ügyintéző: Marton Márta

A vendégszoba kulcsát érkezéskor - munkanapokon 8-16 óráig - a levéltár titkárságán lehet átvenni, távozáskor pedig ugyanott kell leadni. (Szabad- és ünnepnapokon nem tudjuk biztosítani a vendégek fogadását.)

Díjszabás

Mind a kétágyas, mind a háromágyas vendégszobát - a 2009. december 10-től érvényes díjszabás szerint - személyenként 3.000 Ft/vendégéjszaka díj ellenében lehet igénybe venni. A vendégszoba használati díját érkezés után a levéltár gazdasági irodájában, munkaidőben kell befizetni, vagy a díj az ott kiállítandó számla alapján utalható a levéltár számlájára.