ELHALASZTVA | A Magyar Nemzeti levéltár tanfolyami felhívásai

2020.03.02.
Fontos változás a Magyar Nemzeti Levéltár elektronikus ügyintézés és irattáros (nem OKJ-s) tanfolyamaival kapcsolatban.

 

A tavaszi indulással tervezett tanfolyamainkat őszre halasztjuk.

A Magyar Nemzeti Levéltár kiemelten fontosnak tartja, hogy felelősen reagáljon a kormányzati intézkedéseknek megfelelően a koronavírus (COVID-19) kapcsán kialakult helyzetre képzésszervezési tevékenysége során is. Számunkra fontos hallgatóink, előadóink és munkatársaink biztonsága és egészsége, ennek érdekében a tavaszi indulással tervezett tanfolyamainkat őszre halasztjuk.

A jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk, gyűjtjük, érkezési sorrendben regisztráljuk a hallgatók részvételi szándékát és későbbi időpontban honlapunkon, ill. a jelentkezetteknek e-mailben jelezzük az őszi indulással kapcsolatos időpontokat, információkat.

 

Elektronikus ügyintézés (nem OKJ) tanfolyam- 14 alkalom, 84 óra, 2020. március 31-i kezdéssel

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek bármely közigazgatási szervezet, közfeladatot ellátó szerv elektronikus iratkezelésének rendszer szintű és helyi megszervezésében és működtetésében részt venni. Képesek támogatni az iratkezelési szakértők munkáját a szerven belüli (vegyes, elektronikus, papír alapú ügyiratok vonatkozásában) iratkezelési, ügyviteli folyamatok megtervezésében és működtetésében, azaz irányításában és ellenőrzésében.

Bővebb információ és jelentkezés:
mnl_tanfolyami-felhivas_jel-lap_2020_e-iratkezeles.docx

 

Irattáros (nem OKJ) tanfolyam - 11 alkalom, 66 óra, 2020. április 2-i kezdéssel

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek bármely közigazgatási szervezet, közfeladatot ellátó szerv iratkezelési feladatain belül az ügyviteli, irattározási és az irattározással összefüggő rendezési és selejtezési feladatok ellátására.

Bővebb információ és jelentkezés:
mnl_tanfolyami-felhivas_jel-lap_2020_irattaros.docx

 

 

Utolsó frissítés:

2020.04.08.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges