Jelenlegi hely

ELHALASZTVA | A Magyar Nemzeti levéltár tanfolyami felhívásai

2020.03.02.
Fontos változás a Magyar Nemzeti Levéltár elektronikus ügyintézés és irattáros (nem OKJ-s) tanfolyamaival kapcsolatban.

 

A 2020. évi indulással tervezett tanfolyamainkat 2021-re halasztjuk.

A Magyar Nemzeti Levéltár kiemelten fontosnak tartja, hogy a kormányzati intézkedéseknek megfelelően képzésszervezési tevékenysége során is felelősen reagáljon a koronavírus (COVID-19) kapcsán kialakult helyzetre. Számunkra fontos hallgatóink, előadóink és munkatársaink biztonsága és egészsége, ennek érdekében a 2020-ra tervezett tanfolyamainkat 2021. évre halasztjuk.

A jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk, gyűjtjük, érkezési sorrendben regisztráljuk a hallgatók részvételi szándékát és egy későbbi időpontban honlapunkon, illetve a jelentkezetteknek e-mailben, jelezzük az indulással kapcsolatos új információkat.

 

Elektronikus ügyintézés (nem OKJ) tanfolyam- 14 alkalom, 84 óra, 2020. március 31-i kezdéssel

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek bármely közigazgatási szervezet, közfeladatot ellátó szerv elektronikus iratkezelésének rendszer szintű és helyi megszervezésében és működtetésében részt venni. Képesek támogatni az iratkezelési szakértők munkáját a szerven belüli (vegyes, elektronikus, papír alapú ügyiratok vonatkozásában) iratkezelési, ügyviteli folyamatok megtervezésében és működtetésében, azaz irányításában és ellenőrzésében.

Bővebb információ és jelentkezés:
mnl_tanfolyami-felhivas_jel-lap_2020_e-iratkezeles.docx

 

Irattáros (nem OKJ) tanfolyam - 11 alkalom, 66 óra, 2020. április 2-i kezdéssel

A tanfolyam célja olyan szakemberek képzése, akik képesek bármely közigazgatási szervezet, közfeladatot ellátó szerv iratkezelési feladatain belül az ügyviteli, irattározási és az irattározással összefüggő rendezési és selejtezési feladatok ellátására.

Bővebb információ és jelentkezés:
mnl_tanfolyami-felhivas_jel-lap_2020_irattaros.docx

 

 

Utolsó frissítés:

2020.09.09.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges