Az év levéltári kiadványa 2017

2018.02.28.
A Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltárának Kémek, korok, életek. Erica Wallach és Noel H. Field története című kötete a Magyar Levéltárosok Egyesülete által meghirdetett, Az év levéltári kiadványa 2017 pályázaton Forráskiadványok kategóriában elnyerte a második helyet.

2017. február 27-én adták át a Magyar Levéltárosok Egyesülete által alapított, Az Év Levéltári Kiadványa 2017. díjakat Budapest Főváros Levéltárában.

A Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltára idén sem maradt díj nélkül. A bíráló bizottság a megadott szempontok alapján részletesen megvizsgálta a beküldött pályázatokat és a Forráskiadványok kategóriában a második hellyel jutalmazta a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltára Majtényi György  Mikó Zsuzsanna  Szabó Csaba (szerk.): Kémek, korok, életek. Erica Wallach és Noel H. Field története című kötetét. A Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltára nevében szeretnénk gratulálni a szerkesztőknek a kiváló munkájukért elnyert díjhoz.

Az eseményen köszöntőt mondott Dr. Kenyeres István, a Magyar Levéltárosok Egyesületének elnöke, és Dr. Fodor Pál, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpontjának főigazgatója.

 

 

 

Utolsó frissítés:

2018.03.28.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges