Kultúrális börze Sopronban

2019.10.11.

2019. október 3-án Levéltárunk ismét részt vett a Kultúrpaletta c. múzeumpedagógiai börzén. Az ingyenes kulturális börzén a soproni és Sopron környéki múzeumok, kulturális és turisztikai intézmények mutatkoztak be a 2019/2020-as tanévre szóló múzeumpedagógiai és egyéb programajánlatukkal.

A rendezvényen Levéltárunk is közreadhatta az érdeklődő pedagógusok számára megújult levéltár-pedagógiai programajánlatát, melyben öt foglalkozást kínálunk.

  • Hát Neked mi van a hátizsákodban? Az enyémben …

 

  • Életünk lenyomatai a levéltárban

 

  • „Amerikából jöttem, mesterségem címere LS – Levéltáros!”

 

  • A hely, ahol élek – Sopron története a levéltári források tükrében

 

  • A Város élén – Polgármesterek, városbírák, a városi elit a kora újkori Sopronban


    Alkalmunk nyílt arra is, hogy a „Hát Neked mi van a hátizsákodban? az enyémben …” c. családtörténet kutatási témájú foglalkozásunk iránt érdeklődőknek bemutassuk a Hetedíziglen Család –Történet – Kutatás projekt kínálta lehetőségeket is.
A kötetlen eseményen az érdeklődők megismerhették a város iskolán kívüli oktatási palettáját, az óvodás, általános iskolás és középiskolás korosztály számára ajánlott foglalkozásokat és akár személyesen is egyeztethettek az intézmények munkatársaival.

   Köszönjük a meghívást a Soproni Múzeum munkatársainak, a szakmai eszmecserét és az idei tanévben is szeretettel várjuk a pedagógusokat és tanítványaikat levéltár-pedagógiai óráinkra.

Tekintsék meg képeinket a rendezvényről itt

Bővebb tájékoztatás:
Kapcsolattartó: Simonné Prezenszki Erzsébet levéltáros
Email: leveltarpedagogia.sopron@mnl.gov.hu
Tel: +36-99-312-198
web: www.mnl.gov.hu/gymsmsl
 

Utolsó frissítés:

2019.10.11.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges