Jelenlegi hely

25 éve a pályán

2022.02.10.

Áldozó István Igazgató-helyettes Úr 1997. február elsején nyert felvételt a győri megyei levéltárba. Kezdetben a kutatószolgálati munkafolyamatokban vett részt, segédleteket készített, illetve iratok rendezését koordinálta. Az ügyfélszolgálati és az intézményünk illetékességi területének felügyeletéből adódó feladatok ellátására is kiterjedt munkássága.

Tudományos kutatásai, előadásai elsősorban a Magyar Vagon- és Gépgyár iratanyagának feltárására terjednek ki, de érdeklődése magában foglalja a meteorológia, illetve az árvizek történetét is. Számos iskola, civil szervezet, közgyűjtemény, tudományos intézmény és külföldi levéltárak felkérésére tart rendszeresen előadásokat.

István kollégaként több mint két évtizede segíti a levéltárban dolgozók napi munkáját, igazgató-helyettesként pedig az intézmény napi működéséből adódó feladatainak ellátásában segíti a vezetőt.

Kívánjuk Istvánnak, hogy töretlen, lelkes és precíz munkavégzésével az előtte álló további 25 évet is a pályán töltse. Egyúttal köszönjük, hogy napi szinten támogatja a kollégák munkáját és a kutatószolgálat tevékenységét.

Utolsó frissítés:

2022.03.03.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges