Intézményi látogatóbarát fejlesztés – angol nyelvű honlap fejlesztése

2023.01.25.
Az MNL Veszprém Vármegyei Levéltára angol nyelvű honlapjának fejlesztésével az angol nyelven történő kommunikáció biztosítása, egy új, színvonalas, jól átlátható, okostelefonra is optimalizált felület létrehozása volt a cél.

A fejlesztésnek köszönhetően egy egységes, komplex és informatív honlapot sikerült létrehozni. A magyar nyelvűtől függetlenül működő angol nyelvű felület megvalósítása hatalmas segítség a külföldi érdeklődők és vendégek számára, akik megfelelő információhoz juthatnak a levéltár elérhetőségeiről, működéséről, a levéltári kutatásról, az ügyintézésről, a levéltár múltjáról, közművelődési és levéltár-pedagógiai programjainkról, tudományos munkánkról, kiadványainkról, illetve megoszthatjuk velük aktuális híreinket, rendezvényeinket, programjainkat.

 

 

A projektben megvalósult az angol menüszerkezet kialakítása, aloldalak létrehozása a felületen. Az admin rendszerben a honlap teljes szerkeszthetősége, kezelhetősége megoldott. A projektben a hírek képváltó funkcióval történő megjelenítése, médianyagok és adatbázisok elérése is megvalósult. A felületen külön menüpontot hoztunk létre a Veszprém-Balaton 2023 EKF programoknak, ahol a levéltári projektekről, aktuális és megvalósulás alatt álló programjainkról is tájékozódhatnak a külföldi érdeklődők.

 

 

A fejlesztés azt is eredményezi, hogy külföldi partnerintézmények számára is fontos információkat tudunk közvetíteni levéltárunkról, ezáltal erősíthetjük és növelhetjük kapcsolati hálónkat.

Az angol nyelvű oldalra a magyar oldalon jobbra fent található, földgömb ikonnal jelzett nyelvválasztóra kattintva lehet átlépni.

 

 

Az angol nyelvű honlap fejlesztése a Veszprém-Balaton 2023 EKF program OC-AUD/1-2022/164624 számú pályázatának keretében az intézmény látogatóbarát fejlesztésének céljával  valósult meg.

Utolsó frissítés:

2023.02.17.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges