Kutatószolgálat nyitása

2020.06.25.

 

Tisztelt Kutatóink!

 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Nemzeti Levéltár Pest Megyei Levéltárának budapesti kutatószolgálat2020. július 1-től, szerdától a következő nyitvatartási időben várja látogatóit:

Hétfő: 8:00 – 15:30

Kedd: 8:00 – 15:30

Szerda: 8:00 – 15:30

Csütörtök: 8:00 – 15:30

Pénteken, szombaton és vasárnap zárva.

Nagykőrösi fióklevéltárunk kutatószolgálata költözés miatt határozatlan ideig zárva tart.

A levéltár látogatása kizárólag saját maszkban és kesztyűben lehetséges.

A kutatás előzetes regisztrációhoz kötött, regisztrációs igényüket az INNEN elérhető űrlap kitöltésével nyújthatják be a kutatás tervezett napja előtt legalább 2 munkanappal. Az űrlap kitöltése nem jár automatikus megerősítéssel. Kérjük, minden esetben várják meg munkatársunk visszaigazolását a lefoglalt időponttal kapcsolatban. A kérések feldolgozása időrendi sorrendben történik. Amennyiben nem kapnak visszaigazolást 2 munkanapon belül, kérjük, tekintsék meg levelezőjük "levélszemét" (spam) mappáját is. A nyitvatartási időn kívülre vonatkozó foglalásokat semmisnek tekintjük. Egy kutató egyszerre legfeljebb két időpontfoglalást adhat le - ez szólhat ugyanarra a napra, ugyanarra a hétre vagy bármilyen tetszőleges időpontra nyitvatartási időn belül.

Étkezés a levéltár épületében kutatók részére nem lehetséges.

Saját íróeszközök (papír, toll, ceruza) használata kötelező.

Újonnan beiratkozó kutatóinkat kérjük, hogy honlapunk Kutatószolgálat menüpontja alatt található kutatási kérelmet és adatvédelmi tájékoztatót előzetesen töltsék ki, és amennyiben lehetséges, szkennelve küldjék el nekünk a következő e-mail címre: kutato.pml@mnl.gov.hu. Amennyiben a szkennelés nem lehetséges, a kitöltött dokumentumokat word formátumban küldjék el nekünk (ez esetben a dokumentumot a kutatás megkezdése előtt kell aláírni).

A rendkívüli helyzetben levéltárunk a következő fotójegyek árából 50% kedvezményt biztosít: félnapos, egész napos, dolgozói kedvezményes, 10 alkalmas bérlet.

 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

Utolsó frissítés:

2020.07.09.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges