Áramszünet az Országos Levéltárban

2016.04.11.
Értesítjük Önöket, hogy az ELMÜ Hálózati Kft. tájékoztatott minket arról, hogy 2016. április 15-én, 10 és 14 óra között karbantartási munkálatok miatt áramszünet lesz a Magyar Nemzeti Levéltár Országos Levéltárának Hess András téri épületében.

Ezen a napon nem lesznek elérhetők az Országos Levéltár hálózati szolgáltatásai (pl. az anyakönyvi adatbázis, AdatbázisokOnline, az MNL honlapja, ScopeArchiv, Elektronikus Levéltári Portál).
E szolgáltatások hiányában sajnos egyik kutatótermünkben sem tudunk tájékoztatást adni Kutatóinknak, beíratni, látogatójegyet meghosszabbítani, illetve iratokat kiadni.
Az április 15-én beérkezett, személyesen vagy elektronikus úton leadott új kéréseket csak a következő munkanapon (2016. április 18., hétfő) tudjuk nyilvántartórendszerünkbe bevezetni. Ettől a naptól számítjuk az iratelőkészítéshez szükséges 3 munkanapot.
2016. április 15-én, pénteken csak a már korábban átvett, a kutatói szekrényben vagy polcon elhelyezett iratokat lehet tanulmányozni valamennyi kutatótermünkben. Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy saját számítógép használata esetén tervezzék be a jelzett időpontban a hálózati áramforrás hiányát.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

Utolsó frissítés:

2016.05.10.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges