Jelenlegi hely

Ünnepi Könyvhét Veszprémben – 2019. június 13-15.

2019.06.12.
Az elmúlt évekhez hasonlóan Levéltárunk ismét aktív résztvevője lesz a veszprémi Ünnepi Könyvhétnek. Standunk június 13-án és 14-én várja a történelem iránt érdeklődő könyvbarátokat régi és új kiadványainkkal.

A könyvstandunk kínálatában az elmúlt év reformációs kiadványai („Forrásaink a reformációról” és az 1674-e gályarabper veszprémi jegyzőkönyve „Igen elkezdtétek kergetésünket” címmel) és a Veszprémi kaleidoszkóp sorozatunk Jeruzsálemhegy és az idei évben felújított Cserhát kötete mellett régi kiadványaink is megvásárolhatók lesznek. Ugyancsak árusítjuk a hónap elején levéltárunkban bemutatott Székely Hadosztály története című munkát.

A könyvhét programjában a Gondolat Kiadóval közösen megjelentetett „Angolok a Bakonyban” című kiadvány figyelemfelkeltő ismertetésével veszünk részt. A kiadvány kedvezményesen megvásárolható lesz standunkon.

A levéltári stand kínálatát gazdagítja kiadványaival az idei évben a Veszprém Megyei Honismereti Egyesület és a Veszprémi Érseki és Főkáptalani Levéltár is.

A könyvhéten készült fotókat megtekinthetik a Galériák menüpontban vagy az alábbi linkre kattintva:
http://mnl.gov.hu/mnl/veml/galeria/leveltarunk_az_unnepi_konyvheten

Utolsó frissítés:

2019.07.04.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges