Jelenlegi hely

KÖZLEMÉNY A LEVÉLTÁR ZÁRVATARTÁSÁRÓL

2021.08.11.
Tájékoztatom kutatóinkat, ügyfeleinket és az érdeklődőket, hogy a Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltárában a Pápai Fióklevéltár költözési munkálatai miatt az alábbi intézkedések lépnek életbe.

 

  • Veszprémben a kutatószolgálat 2021. augusztus 23-tól szeptember 3-ig zárva tart. Ebben az időszakban e-mailen, telefonon érkező, kutatással kapcsolatos kérdésekre 2021. szeptember 3. után tudunk válaszolni.

 

  • Veszprémben a személyes ügyfélszolgálat 2021. augusztus 23-tól szeptember 3-ig zárva tart. A kérelmeket postai vagy elektronikus úton zavartalanul fogadjuk.

 

  • Pápán a kutatószolgálat és a személyes ügyfélszolgálat 2021. augusztus 16-tól megszűnik. Pápai iratokat érintő kutatási ügyekben az iratanyag Veszprémbe költöztetése után, várhatóan 2021. novemberétől tudjuk fogadni újra a kutatókat. A pápai vonatkozású ügyfélszolgálati kérelmeket elektronikus úton folyamatosan fogadjuk, azonban az ügyintézési határidő növekedésével kell számolni.

 

  • Pápán 2021. augusztus 16-tól az iratátvételeket szintén szüneteltetjük. Kérjük a pápai iratképző szerveket, hogy szeptember-októberre lehetőleg ne tervezzenek iratátadást, ha mégis szükséges, kérjük, egyeztessenek a gyűjtőterületi munkatársainkkal.

 

Megértésüket köszönjük!

 

Veszprém, 2021. augusztus 11.

                                                                                                                                                                                                                                                                                   Boross István

                                                                                                                  igazgató

Utolsó frissítés:

2021.10.07.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges