Jelenlegi hely

Hetedíziglen online kvízjáték összefoglaló

2022.12.08.
A harmadik éve zajló Hetedíziglen projekt keretében az idén novemberben egy izgalmas, háromfordulós kvízjátokot hirdettünk diákok részére. Három héten keresztül, hétfőnként egy-egy, családkutatáshoz kapcsolódó kérdés került fel Facebook-oldalunkra. A megfejtéseket Messenger üzenetben lehetett beküldeni péntekig és a következő hétfőn a helyes választ adók közül kisorsoltunk a nyerteseket.

Minden héten gazdára talált kettő darab Hetedíziglen könyvcsomag és a fődíj, egy McDonald’s utalvány a nyíregyházi McDonald’s jóvoltából. Nagy örömünkre a játékunk sok fiatal érdeklődését felkeltette, minden héten az aktuális kérdés felkerülése után szinte azonnal érkeztek a válaszok.

A három fordulóban összesen több mint 60 megfejtés érkezett. A feladványok között akadt könnyen megfejthető kérdés is, viszont az egyik esetben a válasz egy 19. századi anyakönyv lapjain rejtőzött. A visszajelzések szerint sokan várják a folytatást. Jó hírünk van! 2023-ban is tervezünk hasonló családtörténeti játékokat, emellett egyéb izgalmas tartalmakat is találhat majd az, aki honlapunkra vagy Facebook-oldalunkra látogat.

Az idei Hetedíziglen online kvízjátékunk nyertesei:

Első forduló:

Hetedíziglen könyvcsomagot nyertek: Földi Júlia és Homan Bence

Fődíj: Kotán Lilla

Második forduló:

Hetedíziglen könyvcsomagot nyertek: Péter Aliz és Czakó Lóránt

Fődíj: Makai Marcell

Harmadik forduló:

Hetedíziglen könyvcsomagot nyertek: Bacskai Emma és Kotán Milán

Fődíj: Gáti Jázmin Zea

A nyerteseknek ezúttal is sok szeretettel gratulálunk! Kövessetek minket a Facebook-on, kattintsatok a honlapunkra, illetve iratkozattok fel YouTube csatornánkra is!

 

Utolsó frissítés:

2022.12.08.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges