Jelenlegi hely

Azok az 1980-as évek...

2021.07.13.
A Magyar Nemzeti Levéltár és a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum közös projektjének köszönhetően szeptemberben a levéltári napon, Nyíregyházán is fotókiállításon idézzük fel néhány megyebeli település 1980-as évekbeli életét.

Várjuk  az iskolai eseményeken, kisdobos és úttörő rendezvényeken, akadályversenyeken, ballagásokon, kulturális eseményeken, író-olvasó találkozókon, felvonulásokon, egyházi szertartásokon készült képek mellett az esküvői, keresztelői, névnapi ünnepségeken, valamint családi kiránduláson, közös mezőgazdasági és egyéb típusú munkák alkalmával készült fotókat, de szívesen bemutatjuk a nagy kiállításon és internetes virtuális albumunkban a településről, a lakóházakról, közlekedési eszközökről, játékokról, üzletekről, téeszekről, gyárakról, üzemekről készült felvételeket is. Ajánljuk szíves figyelmükbe a projekt Facebook-oldalát.

Kérjük, hogy az szszbml@mnl.gov.hu címre beküldött fotóhoz, illetve fotómásolathoz mellékeljék kitöltve az űrlapunkat is. A személyesen vagy postai úton a levéltárba eljuttatott képeket beszkenneljük és visszajuttatjuk tulajdonosukhoz.

Címünk: 4400 Nyíregyháza, Széchenyi u. 4.

Érdeklődni a 42/414-313-as telefonon vagy a levéltár e-mail címén lehet.

Utolsó frissítés:

2021.08.27.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges