Jelenlegi hely

Dóka Klára-díjat kapott munkatársunk, Bedőné Takács Veronika

2022.07.18.
A Magyar Levéltárosok Egyesületének székesfehérvári vándorgyűlésén, 2022. július 11-én vehette át az egyesület által alapított rangos szakmai elismerés, a Dóka Klára-díj II. fokozatát a Magyar Nemzeti Levéltár Zala Megyei Levéltárának levéltáros asszisztense, Bedőné Takács Veronika.

Bedőné Takács Veronika az érettségit követően különböző munkakörökben dolgozott, s többek között ügyfélszolgálati, ügyintézői tapasztalatokkal felvértezve lett 2000. szeptember 1-jén a Zala Megyei Levéltár munkatársa. A következő évben levéltári kezelői tanfolyamot végzett, 2005-ben pedig segédlevéltárosi képesítést szerzett.

Kezdetben 20. századi iratok rendezésével és selejtezésével, valamint segédletkészítéssel foglalkozott, 2010-től azonban a felelősségteljes ügyfélszolgálati munkából is egyre nagyobb arányban vette ki a részét. Referenciájába kezdettől fogva a földhivatali, bírósági, közjegyzői és a társasházi iratok használatát igénylő ügyek tartoznak, 2015-től pedig ő intézi a hadigondozási ügyeket is. Mindezek mellett 2011-ben szervellenőrzési csoportvezető lett, s azóta az iratkezelés ellenőrzése mellett ő szervezi az ellenőrzéseket és intézi az iratátvételek adminisztratív részét, valamint koordinálja és végzi az iratselejtezési jegyzőkönyvek, iratkezelési szabályzatok ellenőrzését is.

Munkatársunk több mint két évtizeden át erős hivatástudattal, nagy szorgalommal, hozzáértéssel és elkötelezettséggel végzett, kiemelkedő színvonalú és lelkiismeretes levéltári munkája elismeréséül kapta meg a díjat.

 

Utolsó frissítés:

2022.08.12.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges