Hittel és erénnyel, Károlyiak a történelemben

Workshop és műhelymegbeszélés Nagykárolyban
2018.09.04.
Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy a Károlyi Kutatócsoport a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával a Hittel és erénnyel, Károlyiak a történelemben című rendezvénysorozat keretében tavaly Fehérvárcsurgón tartott, rendkívül eredményesnek bizonyuló első alkalomhoz hasonlóan idén is megszervezi aktuális találkozóját a legújabb kutatási eredmények és lehetőségek megvitatására.

Az eseményre szeptember 10–11. között, Nagykárolyban kerül sor. A jelenleg 26 tagból álló kutatócsoport ezúttal kiemelt figyelmet fordít a hosszabb távú projektek tervezésének és a Károlyi-kutatók munkáját segítő adatbázisépítés lehetőségeinek. A találkozó színterének kiválasztásánál fontos szempont volt, hogy a rendezvény (és a tervezett későbbi rendezvények) a Károlyiakhoz szorosan köthető helyszínekhez kapcsolódjon. Ebbe a sorba illik most a neves család első birtokközpontját jelentő Nagykároly is.

Az esemény keretein belül szervezett, szeptember 10-én 13.30-kor kezdődő workshop és műhelymegbeszélés nyilvános, mindenkit szeretettel várunk!

Az érdeklődők a Károlyi Kutatócsoporttal az alábbi e-mail címen léphetnek kapcsolatba: karolyi.kutatocsoport@gmail.com


Beszámoló a tavalyi konferenciáról

Utolsó frissítés:

2018.09.06.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges