A Magyar Nemzeti Levéltár a 89. Ünnepi Könyvhéten

Szerző: Kanyó Ferenc
2018.06.15.
Új területen jelent meg idén a Magyar Nemzeti Levéltár. Első alkalommal vettünk részt az Ünnepi Könyvhéten, amelyen a legfrissebb kiadványainkkal, valamint egy könyvbemutatóval vártuk az érdeklődőket.

A Magyar Nemzeti Levéltár ezúttal részt vett a 89. Ünnepi Könyvhéten, amelynek során a Nemzeti Emlékezet Bizottságával egy pavilonban árultuk az olvasóközönségnek a Magyar Nemzeti Levéltár tagintézményeinek legfrissebb kiadványait. Bár időnként az eső megpróbálta elverni a Könyvhetet, mégis nagynak mondható érdeklődés jellemezte a levéltár pavilonját.

Emellett sor került a Libri Kiadóval közösen megjelentetett Trianon arcai című kötet bemutatására is, amelynek során a három szerkesztő közül L. Balogh Béni és Schmidt Anikó vett részt egy pódiumbeszélgetésen Zeidler Miklóssal, Ablonczy Balázs moderálása mellett.

A 89. Ünnepi Könyvhét volt az első alkalom, hogy a levéltár képviseltette magát, a tapasztalatokat leszűrve alighanem jövőre is csatlakozni akarunk a könyvszerető közösség egyik legfontosabb éves rendezvényéhez.

 

 

 

Utolsó frissítés:

2018.06.20.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges