Jelenlegi hely

Online kikérés 2023 januárjától a levéltárunkban

2022.12.05.
2023 januárjától a Magyar Nemzeti Levéltár valamennyi kutatótermében elérhetővé válik az online kikérés. A szolgáltatás keretében az E-levéltáron keresztül történt regisztráció, illetve kutatási kérelem benyújtása után a kutatók immár a kéréseiket is rögzíthetik, és végig is követhetik a kért anyag kiszolgálásának folyamatát.

Az online kikérés feltétele az E-levéltári Portálon elvégzett sikeres regisztráció, valamint a Magyar Nemzeti Levéltárba az adott évre benyújtott és elfogadott kutatási kérelem. Az online regisztráció és a kutatási kérelem benyújtásának menetéről az alábbi oldalon találnak további információt:

https://mnl.gov.hu/e_beiratkozas

 

Az online kérésleadás menetéről az alábbi linken találnak további információt:

https://mnl.gov.hu/e_kikeres

 

A 2023. évi kutatói regisztráció, valamint kutatási kérelmek benyújtására 2023. január 09-től van lehetőség. Ezt követően a beérkezett regisztrációs, illetve kutatási kérelmek feldolgozását folyamatosan végezzük, így ennek elvégzéséig szíves türelmüket kérjük. A sikeres feldolgozást követően lesz lehetőség online kérésleadásra. Kérjük, hogy ha a kérésleadáskor jelzett napon nem tudnak a kutatásra megjelenni, akkor e-mailben (jnszml@mnl.gov.hu) jelezzék a levéltárunknak!

 

Amennyiben az online regisztrációval, kutatási kérelem leadásával, illetve online kérésleadással kapcsolatban kérdésük, problémájuk van, esetleg segítségre szorulnak, kérjük keressenek minket telefonon (06-56/421-404), illetve e-mailben (jnszml@mnl.gov.hu)!

Utolsó frissítés:

2023.01.13.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges