Otthonról böngészhető levéltári tartalmak

2020.03.30.

M a r a d j   o t t h o n !

 

KEDVES LÁTOGATÓK!


Az MNL Bács-Kiskun Megyei Levéltára is csatlakozni kíván azon kulturális intézményekhez, amelyek e vészterhes időkben segíteni szeretnék a kényszerűségből otthon töltött időt hasznos és érdekes tartalommal megtölteni.

Intézményünk az elmúlt évtizedekben, de különösen az elmúlt években egyre fontosabb meghatározója Kecskemét és Bács-Kiskun megye kulturális életének. Számos kiadvány, előadás, konferencia, kiállítás önálló gazdája vagy közreműködő társintézménye.

Levéltárunkban rendszeresek a diákságot vagy az érdeklődő publikumot célzó események, levéltár-pedagógiai foglalkozások, elég, ha a levéltári (tan)órákra vagy a tömegeket megmozgató kiállításokra gondolunk.

A bekövetkezett világjárvány miatt számos korlátozó intézkedést kellett meghozni a magyarországi archívumokban is. Emiatt, teljes összhangban a kormány rendelkezéseivel, az intézmény zárva tart az állampolgárok előtt, a személyes kapcsolattartást tekintve.

Vannak azonban olyan csatornák, ahol továbbra is biztosítani szeretnénk a levéltári dokumentumok megismerésének lehetőségét.

Az alábbi elérhetőségek valamelyikére kattintva hasznos időtöltést kínáló olvasnivalók tölthetők le.


HONLAPUNKON ELÉRHETŐEK:
(Megtekintéshez kattintson a képekre!)

bkml

bkml

bkml

Utolsó frissítés:

2020.03.31.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges