Nyári tábor a Fastron Hungária Kft-nél

2022.08.02.

Nyaranta egyre több munkahely próbál segíteni azoknak a dolgozóiknak, akiknek nincs lehetőségük egész nyárra állandó felügyeletet biztosítani általános iskolás gyermekeik mellé. Így tett a tolnai székhelyű Fastron Hungária Kft. is, amikor két hétre levette a szülők válláról a terhet, és táborozási lehetőséget biztosított a munkavállalók gyermekeinek.

A szedresi Iphygénia Kúria Hotel hatalmas területét vehették birtokba a gyerekek, ahol Hikádiné Joósz Mária, Joósz Anna és Kvanduk Mihályné értő felügyelete alatt változatos programokkal múlathatják az időt ezen a héten is. Ehhez a változatos programkínálathoz járult hozzá levéltárunk 2022. augusztus 2-án egy egész délelőttös foglalkozással, ahol a gyerekek kipróbálhatták magukat a papírmerítés terén. A 18 fős lelkes társaságban mindenki kísérletet tett a saját merített papír elkészítésére, sőt voltak olyanok is, akiket annyira magával ragadott a hév, hogy több papírt is merítettek. A gyerekek igazán kitartóak voltak, még a legkisebbek is türelmesen és nagy figyelemmel, elmélyülten készítették saját papírlapjaikat.

A papírmerítés legidőigényesebb része a szárítás - bár mind a forróság, mind az időközben feltámadó szél megtette a magáét, mégsem tudtuk az elkészült merített papírokat kidekorálni. Ez a következő napok egyikének programja lesz.

Utolsó frissítés:

2022.08.03.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges