Jelenlegi hely

Kutatóterem nyitvatartás változás

2022.10.25.
Az MNL Országos Levéltárának kutatótermeinek nyitvatartása november 1-től a következőképpen változik:


1.    Bécsi kapu téri kutatóterem a hétfői, keddi és szerdai napokon 8:30-tól 15:45-ig, csütörtöki napokon 8:30-tól 17:45-ig tart nyitva.
2.    A Lángliliom utcai kutatóterem keddi, szerdai és csütörtöki napokon 8:30 és 15:30 között tart nyitva. A kutatóterem a hétfői (és pénteki) napokon zárva tart.
3.    A Daróczi úti kutatószoba hétfőtől csütörtökig egységesen 8:15 és 15:45 között tart nyitva.
4.    A kutatótermek péntekenként változatlanul, egységesen zárva tartanak.

A Magyar Nemzeti Levéltár megyei levéltáraiban a kutatótermek nyitvatartása szintén változhat, ezért kérjük, hogy a levéltári látogatás előtt ellenőrizzék a nyitvatartást az adott megyékhez tartozó aloldalakon.

Intézményünk arra törekszik, hogy optimalizált nyitvatartásunkkal továbbra is zavartalanul biztosítsuk kutatóink számára a lehetőséget kutatómunkájuk elvégzésére. Ugyanakkor felhívjuk szíves figyelmüket arra, hogy a kormányzati intézkedésekkel összefüggésben (353/2022. (IX.19) Kormányrendelet) a Magyar Nemzeti Levéltár fűtéssel biztosított helyiségeiben – így a kutatótermekben is − a maximális léghőmérséklet a 18 Celsius-fokot nem haladhatja meg. Javasoljuk, hogy kutatótermeink látogatása esetén fordítsanak kiemelt figyelmet a meleg, réteges öltözködésre.

Utolsó frissítés:

2022.10.25.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges