Kolléganőnk kapta a Dóka Klára-díj III. fokozatát

Andrásiné Fodor Rózsa kitüntetése Gyulán, az MLE 2019. évi vándorgyűlésén
2019.11.19.

Andrásiné Fodor Rózsa a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltára igazgatási ügyintézője 2010 óta dolgozik intézményünkben. A levéltárba történő belépésekor lelkesen vágott bele a munkába: rövid idő alatt elektronikusan feldolgozta az iratkezelés során az előző évben felhalmozódott több mint féléves elmaradást, rendbe tette az irattárat és szervnyilvántartást, valamint a Debrecenben megrendezett 2010. évi MLE Vándorgyűlés szervezésében és lebonyolításában is aktívan részt vett.

Feladatainak ellátásához kiváló szakmai ismerettel és iskolai végzettséggel rendelkezik (irodavezető-menedzserasszisztens, közigazgatási alapvizsga, német alapfokú nyelvvizsga, ECDL, SQL programozó, számítástechnikai szoftverüzemeltető, operátor, GroupWise, Microsoft Magyarország IT rendszergazda, gépszerkesztő). A levéltár előtt több, mint 10 évet dolgozott köztisztviselőként (ÁNTSZ, OMMF) igazgatási ügyintézőként, így a korábbi tapasztalatait is tudta munkájában hasznosítani.

Az MNL Hajdú-Bihar Megyei Levéltáránál igazgatási ügyintézőként, titkárnőként maximálisan végzi az ügyviteli és az irattározási feladatokat, a belső és külső iratok postaforgalmának lebonyolítását, valamint a személyi titkári feladatokat a levéltár igazgatója és igazgatóhelyettese mellett. A Magyar Levéltárosok Egyesületével való kapcsolattartásban összekötőként aktívan részt vesz.

2010 év óta kiválóan teljesítő munkatárs, aki mindig nagy precizitással látja el munkakörét. Megbízható, szorgalmas és elkötelezett a levéltári munka és az intézmény iránt. Mindig naprakész feladataiban, ha szükséges, munkaidő után is bent marad, hogy a munkáját elvégezze. Levéltárunk meghatározó személyisége, talpraesett, kreatív, minden helyzetben feltalálja magát, és felül tud kerekedni a problémás helyzeteken is. Önzetlen, közösségi ember, igazi „csapatjátékos”; szociálisan érzékeny, kedves, mindig mindenkihez van egy jó szava.

 

Szendiné Orvos Erzsébet

 

A díjátadóról bővebben ITT olvashatnak.

 

 

 

 

 

 

Utolsó frissítés:

2020.01.29.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges