Jelenlegi hely

Múzeumok Éjszakája 2018 Tiszaföldváron

2018.06.25.
Hosszú évek óta gyümölcsözően működő intézményi munkakapcsolat eredményeként jött létre a 2018. évi szolnoki levéltári Múzeumok Éjszakája Tiszaföldvárra „áthelyezése”.

A Tiszazugi Földrajzi Múzeumban ugyanis erre a napra időzítettük az MNL Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára „Bővölő történelem” című vándorkiállításának megnyitóját, melyet a befogadó közgyűjtemény saját iratajándékai tettek teljessé. A meghívót olvasó látogatók pedig felkészülten érkeztek a rendezvényre, hisz a felhívásunknak eleget téve sokan hoztak magukkal olyan helytörténetileg érdekes dokumentumot, fotót, melyektől nem kívántak megválni, de lehetővé tették, hogy munkatársaink azokat digitális másolat formájában gyűjteményünkhöz csatolhassák.

A Múzeumok Éjszakájára intézményünk a kézműveskedni szerető gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kreatív tevékenységekkel készült, melyek „végtermékeit”a vállalkozó kedvű alkotók örömmel vihettek haza.

Ezúton is köszönjük Béres Mária, a Tiszazugi Földrajzi Múzeum igazgatónőjének meghívását és a környékbeliek érdeklődését.

Utolsó frissítés:

2018.07.02.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges