Jelenlegi hely

A családkutatók mozgalmas klubéletét bemutató kiállítás nyílt Mezőtúron

2020.02.10.
2020. február 8-án megnyílt a mezőtúri Bodoki Fodor Helytörténeti Egyesület Családkutató Tagozatának legújabb kiállítása. A Túri Fazekas Múzeum zsúfolásig megtelt kiállítóterében, a családkutatók mozgalmas klubéletének tíz évét, a családfakutatás eddig elért eredményeit és a 20. századi katonasorsokat bemutató különleges tárlat megnyitásán levéltárunk igazgatója is közreműködött.

Levéltárunk egykori és jelenlegi dolgozóinak magas színvonalú segítségéért a családkutatók nevében Ari Ilona főszervező mondott köszönetet. A sokszínű kiállítást, mely az amatőr családkutatók szép és embert nemesítő munkájának hű lenyomata, március 18-ig tekinthetik meg az érdeklődők. Ezúton is gratulálunk minden kiállítónak a családfák, történetek, fényképek és elszármazott rokonok felkutatásához, s kívánjuk, hogy a kiállítás megtekintése másoknak is kedvet hozzon a családfakutatáshoz!

 

A megnyitó és azt követően két interjú Ari Ilonával és Csönge Attilával a Mezőtúri Városi Televízió alábbi felvételén teljes egészében megtekinthető:

https://www.youtube.com/watch?v=QgzlJdUwVmA

 

Utolsó frissítés:

2020.02.14.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges