20 éves a DLM Forum

2014.03.26.
A szervezet júniusban Athénben tartja soron következő konferenciáját, a jubileumot hangsúlyozó Working together, looking forward: 20 years of DLM címmel. Április 6-ig bárki jelentkezhet előadással, a program szervezésében a Magyar Nemzeti Levéltár működik közre.
 

Alig hihető, hogy már húsz éve, hogy Európa iratkezeléssel és elektronikus levéltárral foglalkozó szakemberei rendszeresen találkoznak a DLM Fórum rendezvényein. Az idén két évtizedes jubileumát ünneplő szervezet júniusban Athénben tartja soron következő konferenciáját, a jubileumot hangsúlyozó Working together, looking forward: 20 years of DLM címmel. Április 6-ig bárki jelentkezhet előadással, a program szervezésében a Magyar Nemzeti Levéltár működik közre.

Az idén induló E-ARK projekten túlmenően a tanácskozás kiemelten foglalkozik, hogy miként tudtak és a jövőben hogyan fognak profitálni a szervezet tagjai az együttműködésből, milyen kihívásokkal kell szembenézniük az iratkezelésnél szélesebben definiált Information Governance szakterület képviselőinek. Az előadások benyújtásával kapcsolatos információk letölthetők a DLM Fórum honlapjáról.

Utolsó frissítés:

2015.08.04.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges