Intézményi hírek

2023.12.12.
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Vármegyei Levéltára, a tavalyi évhez hasonlóan, hosszú téli szünetet tart az energiafelhasználás optimalizálása érdekében.
2023.04.19.
A Hajdú-Bihar Vármegyei és Debreceni Honismereti Egyesület a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Vármegyei Levéltárával együttműködve írott forrásokon alapuló dolgozatok készítésére hirdet pályázatot Bihar, Hajdú és Hajdú-Bihar vármegyék és településeikre vonatkozóan, honismereti-helytörténeti témákban, eddig még nem publikált és más pályázatra (például: OTDK) be nem adott anyaggal.
2022. december 16. – 2023. január 8.
2022.11.26.
2022.10.27.
Tájékoztatjuk kedves kutatóinkat és ügyfeleinket, hogy a Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltárának Kossuth utcai Kutatója 2022. október 19-től műszaki okok miatt határozatlan ideig zárva tart. Ellenben továbbra is lehetőség van kutatásra és ügyintézésre a levéltár Központi Kutatójában és Hajdúböszörményi Fióklevéltárában, a megszokott időpontokban.
2022.01.20.
Az MNL Hajdú-Bihar Megyei Levéltárának Hajdúböszörményi Fióklevéltára átmenetileg zárva tart az elektromos hálózatának teljes felújítása miatt. Amíg a munkálatok tartanak, kérjük, mind ügyfélszolgálati, mind kutatószolgálati ügyekben telefonon (+36 30/637-7974) és e-mailben (hajduboszormeny@mnl.gov.hu) keressék a fióklevéltár munkatársait, akik megadják a szükséges tájékoztatást kérdéseikre, vagy átirányítják Önöket a megfelelő helyre. Kérjük szíves türelmüket!
A Magyar Nemzeti Levéltár Hajdú-Bihar Megyei Levéltárának csökkentett nyitvatartási rendje
2021.04.16.
A járványügyi korlátozások enyhítésével a Magyar Nemzeti Levéltár vezetése engedélyezte a levéltár kutató- és ügyfélszolgálatának újbóli megnyitását, az előírt egészségügyi óvintézkedések betartása mellett. Ezzel bő egy hónapnyi kényszerű szünet után a kutatók újra birtokba vehetik a levéltár kutatótermeit.

Oldalak