Levéltári vándorkiállítás nyílt a TiszapArt Moziban

2018.01.11.
A 18. századtól napjainkig terjed azoknak az óriásplakátokon bemutatott, az elmúlt 15 évben iratajándékozás útján a levéltárba került dokumentumoknak, fotóknak a köre, melyekből 2018. január 9-én nyílt kiállítás a szolnoki TiszapArt Mozi kávézójának galériájában.

A Magyar Nemzeti Levéltár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltára célja - a raktáraiban őrzött iratok sokszínűségének bemutatásán túlmenően -, hogy a megye lakosainak figyelmét felhívja a birtokukban lévő kordokumentumok értékeire, a múlt kallódó papíralapú emlékei megőrzésének fontosságára, a levéltár számára történő felajánlás lehetőségére.

A Szolnok Televízió tudósítása az előkészületekről:

 
[[{"fid":"283955","view_mode":"zoom","fields":{"format":"zoom","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_keletkezesi_hely[und][0][value]":"","field_keletkezesi_ido[und][0][value]":"","field_image_description[und][0][value]":"","field_image_author[und][0][value]":"","field_eredeti_meret[und][0][value]":"","field_tags[und]":"","field_licence[und]":"2452","og_group_ref[und][0][default][]":"12","field_folder[und]":"2907"},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-zoom"}} clearfix">

TiszapArton Bővülő történelem

Leírás: 

 

Utolsó frissítés:

2018.01.23.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges