Közlemény levéltárunk újranyitásáról

2020.06.26.


 

Tisztelt Kutatók és Ügyfelek!

 

2020. július 1-től újra látogathatók az MNL Baranya Megyei Levéltára kutatótermei, ügyfél- és kutatószolgálatai. Az ügyfelek, kutatók és munkatársaink biztonsága érdekében szolgáltatásaink az alábbi rendelkezések betartásával vehetők igénybe.

  • A kutatótermekben, kutató- és ügyfélszolgálatainkon kötelező az arc eltakarása maszkkal, sállal vagy kendővel.
  • Az intézmény területén kötelező a 1,5 méteres távolságtartás. A kutatótermek befogadóképessége a biztonságos távolság betartása érdekében korlátozott a kutatótermek nagyságának függvényében. A Király utcai kutatóterem befogadóképessége: 9 fő (ebből 6 fő kutathat iratanyagot, 2 fő használhatja a számítógépeket és 1 fő a mikrofilmolvasó készülékeket), Rét utcai kutatótermünk befogadóképessége: 6 fő (ebből 5 fő kutathat iratanyagot, 1 fő használhatja a számítógépet), Nyírfa utcai kutatótermünkben 2 fő kutathat iratanyagot.
  • Kutatásra kizárólag előzetes bejelentkezés és anyagkikérés esetén van lehetőség. Király és Rét utcai részlegünkben történő kutatásra délelőttre (8.00-tól 12.00-ig) vagy délutánra (12.30-tól 16.00-ig) lehet időpontot foglalni. Részlegeink elérhetősége megtalálható honlapunkon: https://mnl.gov.hu/baml
  • Kérjük, minden esetben várja meg kollégáink visszaigazolását bejelentkezését és a kikérésre kerülő iratanyag kutatásának feltételeit, valamint előkészítési idejét illetően!
  • Saját íróeszközök (papír, toll, ceruza) használata kötelező.
  • A visszaadott iratokat 24 órára karanténba helyezzük, csak utána adható ki ismét kutatásra.
  • Étkezés a levéltár épületében kutatók részére nem lehetséges.
  • Ha nem tud eljönni a korábban foglalt időpontjára, kérjük jelezze azt adott részlegünk kutatószolgálata felé!

 

Megértésüket köszönjük!

 

Kult László

megyei levéltár-igazgató

MNL Baranya Megyei Levéltára

Utolsó frissítés:

2020.09.15.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges