Megnyílt a Bővülő történelem vándorkiállítás Túrkevén

2018.04.16.
2018. április 15-én, az istentiszteletet követően sor került a MNL Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Levéltár magánszemélyek iratajándékozásait bemutató tárlatának ünnepélyes megnyitására.

A református templom galériájában nagyszámú érdeklődő előtt Kereszti Roland lelkész és Csönge Attila levéltár-igazgató mutatta be a különleges válogatást, arra biztatva a megjelenteket, hogy maguk is ajánljanak fel a helytörténet szempontjából értékes régi iratokat, fényképeket. Az óriásposzterek mellett a levéltár Túrkeve múltjával kapcsolatos érdekes dokumentum-másolatait is megtekinthetik a látogatók 2018. május 27-ig.

[[{"fid":"368540","view_mode":"zoom","fields":{"format":"zoom","field_file_image_title_text[und][0][value]":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_keletkezesi_hely[und][0][value]":"","field_keletkezesi_ido[und][0][value]":"","field_image_description[und][0][value]":"","field_image_author[und][0][value]":"","field_eredeti_meret[und][0][value]":"","field_tags[und]":"","field_licence[und]":"2452","og_group_ref[und][0][default][]":"12","field_folder[und]":"2907"},"type":"media","link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-zoom"}} clearfix">

Megnyílt a Bővülő történelem vándorkiállítás Túrkevén

Utolsó frissítés:

2018.04.25.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges