Jelenlegi hely

Dóka Klára-díjat kapott munkatársunk

2019.09.17.

 

Múlt héten tartotta éves, rendszeres vándorgyűlését Gyulán a Magyar Levéltárosok Egyesülete. A hagyományoknak megfelelően a program nyitányaként osztották ki - három kategóriában -, a Dóka Klára-díjat.

Az idén munkatársunk, Mudri Andor a díjnak, a középfokú végzettséggel rendelkezőknek adható, II. fokozatát kapta. Ezúton is Gratulálunk!

bkml

Mudri Andor 2003 óta a Bács-Kiskun Megyei Levéltár munkatársa. Ezt követően egyrészt tipográfusi, másrészt levéltár kezelői végzettséget szerzett. A kezelői feladatai mellett, ennek eredményeként, ő a technikai szerkesztője az intézmény nyomtatott és elektronikus kiadványinak, illetőleg meghívóinak. Ugyancsak ő aktualizálja és fejleszti a levéltár honlapját, és jelentős szerepet vállal az intézmény különféle digitalizációs feladatainak elvégzésében is.

Fontosnak tartja a levéltár nyitását a nagyközönség felé, melyet saját ötleteivel, javaslataival és munkájával segít.

Rábízott feladatait nagy odafigyeléssel és elmélyült felkészültséggel teljesíti, és szívesen vesz részt az újszerű, ezért ismeretlen kihívásokkal járó levéltári munkákban is. Levéltári kollektívánknak olyan meghatározó tagja, aki a munkahelyi közösség létrehozásáért sokat tett és tesz.

Mudri Andor magas színvonalú, igen értékes levéltárszakmai tevékenységéért, valamint a levéltári közösség kialakításában és összekovácsolásában vállalt nagyfontosságú szerepéért részesült Dóka Klára-díjban.

bkml

 

Utolsó frissítés:

2019.09.17.

Új hozzászólás

A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges